Palvelut

Sävytys pesupaikalla

Kiiltoa ja sävyä antava käsittely, mikä tehdään hiukseen pesupaikalla.
Palvelu sisältää pesun, sävytyksen ja hiusten kuivauksen. (Jos haluat lisäksi hiustenleikkauksen, varaa se erikseen.)
Ihanteellinen esim. vaaleille, aikaisemmin raidoitetuille hiuksille, jotka kaipaavat pientä taittosävyä jo hieman kuluneeseen sävyyn. Myös tummemmille, värjätyille hiuksille, kun halutaan sävyyn kiiltoa sekä nykyiseen väriin hieman intensiivisyyttä.
(Sävytys ei vaalenna hiuksia, joten jos kaipaat vaaleampaa lopputulosta, valitse aina silloin raidoitus.)

Vaaleammaksi värjäykset:

-Raidoitus

Käsittää kaikki raidoitustekniikat kuten, perinteinen raidoitustekniikka, Balayage, babylights yms. Raidoituspalvelu sisältää aina sävytyksen, joka tehdään pesupaikalla. Käsittää myös pelkät tyviraidat. Myös tyviraidat sävytetään pesupaikalla ja tyviraitoihin varataan aikaa koko hiuksen mitan mukaan, ei tyvikasvun mukaan.

-Osaraidoitus

Enintään 1/4 hiuksista raidoitettuna. Sisältää raidoituksen päälle tehtävän sävytyksen pesupaikalla.
Osaraidoitus alueita voi olla esim: hiusrajat, etuosan raidoitus “face frame” -tyyliin tai vaikka päälliosan jakauskohdan häivytys raidalla.
Tämä voidaan toteuttaa erilaisin raitatekniikoin esim. ohuilla osioilla tehdyt “babylightsit”, vapaalla kädellä maalaten “balayagena” tai vaihtoehtoisesti klassisempana raitana jne..
Kampaajasi aina valitsee soveltuvimman tekniikan, parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Jos kaipaat kauttaaltaan hiuksiin raidoitusta, tai isompaa muutosta, valitse silloin kuitenkin aina raidat.
Tämä palvelu on ihanteellinen sinulle, jolla on pitkähkö käyntiväli esim n.3-6kk, mutta haluat pientä freesausta isompien käsittelyiden välissä.

-Tyvivaalennus

Oman tyvikasvun vaalennus kauttaaltaan vaalennusaineella. Sisältää vaalennuksen päälle tehtävän sävytyksen. Tämä palvelu sopii sinulle, mikäli oma luonnollinen tyvivärisi on tummahko ja toivot koko tyveen useamman asteen vaalennusta tai esim. kylmän vaaleaa lopputulosta .

-Värinpoisto

”Värinpoistolisä” valitaan esimerkiksi värin, tai monivärin kaveriksi esikäsittelynä.

Katso muut palvelut HINNASTOSTA