KANTA-ASIAKKUUS

KANTA-ASIAKASKORTTI

Kraftiksella on nyt omat pikkuruiset kanta-asiakaskortit!
Otimme kantiskortit käyttöön, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisempiä etuja ja palvella teitä entistä paremmin.
Kortilla keräät kaikista ostoistasi meillä pisteitä, joilla saat vaihtuvia palkintoja käynnin yhteydessä. Jokainen euro on yksi piste.
Suosittelemalla meitä saat kiitoksena pisteitä. Muistuta ystävääsi mainitsemaan sinut palvelunsa aikana, niin osaamme kirjata lisäpisteet sinulle.

Lisäksi kun varaat samantein uuden ajan, saat uudesta ajastasi tuplapisteet. Kortti toimii myös avaimenperänä. Mikäli avaimesi häviäisi, löytyy sieltä meidän yhteystiedot ja voimme ottaa avaimet vastaan. Kortin koodin perusteella osaamme ottaa sinuun yhteyttä.

 

Palkinnot ja pistemäärät
Kun saavutat halutun pistemäärän olet oikeutettu vaihtuviin palkintoihin, joita tällä hetkellä on mm. kulmien värjäys ja muotoilu (750 pistettä), Olaplex- tai K18mask-hoito värjäyksen yhteydessä (750 pistettä).
Kiitoksena asiakkuudestanne haluamme myös tarjota teille vähän extraa, joten pyysimme muutamia paikallisia pienyrittäjiä yhteistyökumppaniksemme. Nyt sinulla on mahdollisuus saada etuja muistakin ihanista paikallisista yrityksistä meidän kantiskortillamme. Pistemääräsi näet kätevästi Kraftiksen omasta appista.
Yhteistyökumppaniemme edut saat käyttöösi vilauttamalla Kraftiksen kantiskorttia yhteistyöyrityksessä heidän kassallaan:
Day Spa SANDEI: -10% tutustumistarjous ensimmäisestä käynnistäsi (tarjous uusille asiakkaille, ei koske tuotteita)
Sekä jatkuvana tarjouksena -5% yksittäisestä sokeroinnista tai Esse-kasvohoidosta (ei koske paketteja).
Urheiluhieroja Heidi Mustila: -10% tutustumistarjous ensimmäisestä käynnistäsi
Foffeli Café: Kaverin kanssa vohvelille! Kun ostat 2 vohvelia, saat Foffelin itse valmistamat jääteet veloituksetta. (KESÄKAUDELLA FOFFELIN AUKIOLOAIKOINA)
Hypofix Tampere: +3 lisäkertaa hypoxihoitoon (arvo 149-190€)
Bistro Naapuri: Kahvi ruoan kanssa ilmaiseksi (tummapaahtoinen Johan&Nyströmin luomukahvi tai -tee). Bistrosta saat myös lasin talon viiniä hintaan 5€
AlmaEster Design: -20% tutustumistarjous ensimmäisestä mittatilaus- tai korjausompelutyöstä, sekä jatkuva -10% alennus AlmaEster Design – verkkokauppaan koodilla, jonka saat meiltä kassalta.
KEOPS Optiikka: -25% alennus ensimmäisestä silmälasi- tai aurinkolasitilauksestasi.