AJANVARAUSINFO 

HIUSTEN MITTA

Valitsethan hiusten värjäyksissä seuraavien pituuksien mukaan. TÄRKEÄÄ, mikäli olet epävarma, valitse silloin astetta pidempi paketti, jolloin meillä varmasti riittää aikaa toteuttaa haluamasi työ. Isommissa muutostöissä toivomme sinun ottavan meihin yhteyttä tai varaamalla konsultaatioajan, jolloin näemme parhaiten mitä hiuksen käsittely vaatii ja osaamme antaa tarkemman hinta-arvion.
 • LYHYET HIUKSET, kun hiusten pituus on leukalinjan yläpuolella.
 • PUOLIPITKÄT, kun hiusten mitta on olkapäiden yläpuolella.
 • PITKÄT HIUKSET, kun hiuksen mitta on lapaluiden yläpuolella
 • EXTRAPITKÄT/PAKSUT, kun pituus on lapaluiden alapuolella tai hiuksien pituus on ”pitkät”, mutta ovat selkeästi paksut hiukset. Jolloin väriä ja aikaa kuluu enemmän.

SAAPUMINEN

Autolla voi pysäköidä Ojakadulle, aivan liikkeen viereen. Varmemmin pysäköinti tilaa löytyy Rongankadulta tai P-Hämpistä. Liikkeestä katsottuna 2-vyöhyke on Satakunnankadun toisella puolella, johon saa pysäköinti aikaa 4h kerrallaan. 
Aikaa on hyvä varata hiustenleikkauksissa 45- 75min. ja värjäyksissä n. 2-4h.
Pyörällä pääsee oven eteen ja tarvittaessa pyörän voi jättää näyteikkunan eteen. Jos pyörän haluaa lukita telineeseen, löytyy lähin teline Ojakadun päästä Pikku Kakkosen puiston kulmalta.
Bussilla lähimmät pysäkit ovat: Paloasema, Klassinen koulu, Rautatieasema ja Koskipuisto.

AJAN VARAAMINEN JA PERUUTTAMINEN

 • Ajan voit varata nettisivujen linkin kautta, puhelimitse nrosta +358 45 258 9982 tai lataamalla Kraftory applikaation. Appi toimii Androidi ja iOS -puhelimissa.
  Ajan saat peruutettua tai siirrettyä 24h ennen varattua aikaasi netin tai applikaation kautta.
  Sitä myöhäisemmät peruutukset tulee tehdä puhelimitse.
  Saman päivän aikana perutuista ajoista perimme 50% palvelun hinnasta.
  Peruuttamattomista ajoista perimme maksun 100% palvelun hinnasta. 

Vahvistamalla varauksen hyväksyt lukeneesi peruutusehdot sekä sitoudut noudattamaan niitä. Hyväksyt myös, että hinnat ovat alkaen hintoja ja lopulliseen hintaan voi vaikuttaa hiustesi paksuus ja työhön käytetty aika. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja palvelujen muutoksiin.