Mitä on Osaraidoitus ja minkälainen on palvelu nimeltään Sävytys pesupaikalla?
Väritekniikat muuttuvat sitä mukaan kuin muuttuvat eri väritrenditkin. Aika ajoin meidän pitää pysähtyä hetkeksi miettimään toimiiko hinnastomme ja palveluvalikoimamme sen hetkisten trendien ja tekniikoiden mukana. Varsinkin, kun yhä enemmän asiakas itse varaa ajan ajanvarausjärjestelmän kautta, olisi sieltä hyvä löytää suoraan juuri oikea palvelu.

Tänä päivänä paljon tehdään värejä raidoitustekniikalla ja niiden ylläpitoon on ollut kysyntää pienille välihuolloille; kun koko pään raidoittaminen ei ole vielä ajankohtaista, mutta hieman voisi väriä kuitenkin jo ns. freesata.

Olemme nyt lisänneet kaksi eri lisäpalvelua:

  • Osaraidoitus ja
  • Sävytyspesupaikalla

Nämä voi valita sellaisenaan tai hiustenleikkauksen kanssa.

Mikä on Osaraidoitus?

Osaraidoituksella tarkoitetaan sellaista työtä, jossa raidoitetaan maksimissaan 1/4 hiuksista. Palvelu sisältää raidoituksen päälle tehtävän sävytyksen pesupaikalla.

Osaraidoitus alueita voi olla esim: hiusrajat, etuosan raidoitus “face frame” -tyyliin tai vaikka päälliosan jakauskohdan häivytys raidalla.

Tämä voidaan toteuttaa erilaisin raitatekniikoin esim. ohuilla osioilla tehdyt “babylightsit”, vapaalla kädellä maalaten “balayagena” tai vaihtoehtoisesti klassisempana raitana jne..

Kampaajasi aina valitsee soveltuvimman tekniikan, parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Jos kaipaat kauttaaltaan hiuksiin raidoitusta, tai isompaa muutosta, valitse silloin kuitenkin aina raidat.

Tämä palvelu on ihanteellinen sinulle, jolla on pitkähkö käyntiväli esim n.3-6kk, mutta haluat pientä freesausta isompien käsittelyiden välissä.

Faceframing-raidoitus etuosassa

Minkälainen palvelu on Sävytys pesupaikalla?

Kiiltoa ja sävyä antava käsittely, mikä tehdään hiukseen pesupaikalla.

Palvelu sisältää pesun, sävytyksen ja hiusten kuivauksen. (Jos haluat lisäksi hiustenleikkauksen, varaa se erikseen.)

Ihanteellinen esim. vaaleille, aikaisemmin raidoitetuille hiuksille, jotka kaipaavat pientä taittosävyä jo hieman kuluneeseen sävyyn. Myös tummemmille, värjätyille hiuksille, kun halutaan sävyyn kiiltoa sekä nykyiseen väriin hieman intensiivisyyttä.

(Sävytys ei vaalenna hiuksia, joten jos kaipaat vaaleampaa lopputulosta, valitse aina silloin raidoitus.)

Kuva: Jose Ahonen

Palvelujen hinnat löydät hinnastostamme.