Sähköiset hiukset, joka talven ongelma! Se alkaa pakkasten kanssa usein samaan aikaan ja tulee joka kerta uudelleen kun lämpötila vaihtelee suuresti. Ärsyttävää, eikö!?!

Yksi isoin syy sähköistymiseen on hiusten kuivuus, johon ei talvella kuiva huone- sekä ulkoilma edesauta asiaa.

Hiukset kaipaavat kosteutta

Vähemmän hiukset sähköistyy jos ne ovat hieman likaiset, mutta harva kestää sellaista hiusta. Kun peset hiuksiasi, varmista että sinulla on käytössä kosteuttava sampoo ja hoitoaine. Hoitoainetta on hyvä olla sekä huuhdeltavana, että hiuksiin jätettävänä versiona. Sähköisen hiuksen kanssa on tärkeää, että hoitotuotteet ovat toimivia ja sisältää tehokkaita raaka-aineita.

Sähköisen hiuksen helpottamisen tärkein asia, josta kannattaa aloittaa on hiuksien hoitaminen joka palauttaa hiusten kosteustasapainon. Tämän jälkeen on hyvä huomioida hiukseen muut vaikuttavat tekijät. Alla niistä lisää.

Kevin.Murphy Re.Storen pesevä hoitoaine on yksi sähköisen tukan täsmätuote. Jos joudut pesemään hiuksiasi usein on Re.Store tähän oikea tuote. Se ei kuivata hiustasi tai päänahkaa, vaan puhdistaa hellävaraisesti likaa hoitaen hiustasi samalla. Tämä ei korvaa kokonaan sampoopesua, mutta on lyömätön tuote esimerkiksi päivittäin peseville – pese hiukset (tavallisen sampoon sijasta) Re.Storella joka toisella pesukerralla ja sähköisenä aikana voi kokeilla pestä sampoolla esimerkiksi vain joka kolmas kerta.

by Frameda

Vältä liikaa hankaamista

Liiallinen hankaaminen aiheuttaa staattista sähköistymistä. Hiusten muotoiluun on hyvä käyttää mahdollisimman vähän aikaa ja toteuttaa hiusten laitto varmoilla, yksinkertaisilla kampauksilla. Lakka sitoo sähköistä hiusta hyvin, mutta hajotessaan, esimerkiksi pipon alla, hius saattaa leijua entistä voimakkaammin.

Bedroom.Hair on kevyt muotoilukiinne ja jättää hiuksen pintaa hyvin kevyen vahamaisen pinnan, joka toimii antistaattisena tuotteena leijuvalle hiukselle. Bedroom.Hair sitoo hiuksia ja antaa hiukselle muotoiltavuutta myös hiuskiinteen suihkuttamisen jälkeen. Ihana tuote myös kiharretun hiuksen viimeistelyyn ja talviaikaan loistotuote sähköisen hiuksen taltuttamiseen.

Toinen hiuksiin jätettävä tuote sähköisyyttä vastaan on Shimmer.Shine -tuotteet. Shimmer.Shinen kiiltoa antavat suihkeet sisältävät hoitavia ainesosia, jotka myös poistavat hiusten sähköisyyttä.

By: Frameda

Lämpötyökalut kuivattavat hiusta

Kuten edellä jo mainittiin sähköiset hiukset ovat kuivat ja lämpötyökalut kuivattavat aina hiusta lisää. Tämän vuoksi on tärkeää kosteuttaa hiusta hyvin jo hiusten pesun yhteydessä. Ennen lämpötyökalujen käyttöä hiuksiin on hyvä laittaa hiuksiin jätettävää, kosteuttavaa hoitoainetta sekä lämpösuoja.

Kevin.Murphyn tuotteista suosittelemme Anti.Gravity.Spray (lämpösuojaa antava muotoilusuihke, föönauksen tai raudan alle. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin), sekä hiuksiin jätettävä hoitosuihke Un.Tangled.

Parastahan hiukselle olisi ilmakuivaaminen, eli antaa kuivua itsekseen. Mutta olemme sitä mieltä, että kaikista tärkeintä on viihtyä omien hiusten kanssa ja muotoilla niitä, niiden vaatimilla välineillä. Muista vain suojata ja hoitaa hiuksiasi hyvin!!

Sähköisen tukan täsmätuotteet: