Hiljainenpalvelu, mikä se on? Olemme seuranneet keskustelua interwebissä ja kyselty asiakkailtamme omia kokemuksia heidän kampaamokäynneistään. Monet ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja kokemukseen, johon yleisesti kuuluu hiustenlaitto toivotunlaiseksi, jutustelua, kuulumisia, lehtien lukua, kahvittelua.

Hiljainenpalvelu
Kuva: Canva

Small talk ja yleinen keskustelu palvelun aikana.

Me asiakaspalvelijoina yritämme mahdollisuuksien mukaan lukea tilannetta. Milloin asiakas tykkää keskustella ja milloin hän toivoisi vain saavansa omaa rauhaa ja keskittyä esimerkiksi mukana tuomaansa kirjaan. Tai multitäskäämään läppärillä etätöitä.
Ihmisiä ollaan kaikki, eikä aina arjen mentalisointi toimi 100%:sti ja saatamme jatkaa keskustelua vaikka asiakas toivoisi omaa rauhaa.

Osalla on tällaisista parturi- tai kampaamokäynneistä omakohtaisesti pettymykseen saakka kokemuksia. Eikä siksi koe käyntiä miellyttävänä, koska ”aina pitää jutella siinä”. Siispä nousi tarve luoda palvelu, jossa asiakas tietää tulevansa tilanteeseen, jossa ei tarvitse pölistä.

Tämän vuoksi luotiin Hiljainenpalvelu. Asiakas voi aikaa varatessa valita lisäpalveluista ’Hiljainenpalvelu’ tai kirjoittamalla sen varauksen lisätietoihin. Näin me ennakkoon tiedämme asiakkaan toivovan omaa rauhaa, josta jätetään turhat small talkit ja sään päivittelyt johonkin muuhun kertaan. Kun asiakkaana saavut paikalle, käydään normaalisti läpi toiveet hiusten suhteen ja tämän jälkeen annamme sinulle selkeän oman rauhan.

Hiljainenpalvelu
Kuva: Canva

Hiljainenpalvelu sopii sinulle

  • joka haluat kampaamo-/parturikäynnin olevan ilman turhaa jaarittelua
  • jos sinulla on etätöitä, jota haluat käynnin yhteydessä, rauhassa tehdä
  • jos sinulla on koulutöitä, jota haluat käynnin yhteydessä tehdä
  • yleensä et ole varannut Hiljaistapalvelua, mutta poikkeuksellisesti haluat itsellesi hiljaisemman hetken kampaamokäynnillesi

Mutta jos olet käynyt meillä jo aikaisemmin ja palvelu on ollut kohdillaan, vaikka olisitkin tehnyt käynnin yhteydessä koulu- tai etätöitä, ei silloin ole tarvetta erikseen yllä mainittua palvelua varata.

Leppoisiin ja mukaviin kampaamotapaamisiin!

Olitko jo lukenut uudesta K18 Hair Mask tuotteesta, joka on vertaansa vailla Olaplexin kaltainen, vai jopa parempi? Siitä voit lukea lisää edellisestä blogikirjoituksestamme.

K18 Hair Mask- sekä Olaplex -tuotteet löydät myös kätevästi meidän verkkokaupastamme.