Helpot kiharat. Varmaan jokainen on tuskaillut kylppärissään suoristusraudan kanssa, kun kiharat eivät näytäkkään samalta kuin Pinterestissä tai kampaajalta lähtiessä. Kello käy ja juhlat alkaa. Olkapäät hapottaa ja palovammoilta ei säästytä.

Et ole yksin! Melkein jokainen meillä käyvä asiakas kertoo tuskailevansa raudalla tehtävien kiharoiden kanssa. Olemme kuunnelleet teitä ja siksi otimme myyntiin Revolvit kiharruspuikon jonka avulla VARMASTI onnistut tekemään helpot kiharat.

helpot kiharat

Alta löydät tutoriaalin kuvina ja videona – näitä seuraamalla sinäkin onnistut.

Helpot kiharat osa 1.

  1. Jaottele hiukset kerroksittain vaakaosioihin.
  2. Suihkuta pohjatuote osioittain. Harjaa osio läpi tuotteen suihkuttamisen jälkeen, niin että se leviää tasaisesti kaikkialle. Hius ei saa tuntua tahmealta!
helpot kiharat

Pohjatuotteena käytettiin Kevin.Murphyn Anti.gravity.sprayta suojaamaan lämmöltä ja tuomaan pitoa kiharoille.

Osa 2.

3. Avaa puikon klipsiosa (selventyy videolla alempana), syötä hius sen väliin, paina klipsi kiinni ja pyöritä hiusta puikon ympärille Revolvitin kieritysominaisuutta hyödyntäen.

4. Anna osion lämmetä raudan ympärillä noin 5 sekuntia. Voit kokeilla hiuksen pintaa varovasti sormella – sen pitää tuntua lämpimältä, mutta varo pitämästä osiota raudan ympärillä liian pitkään! Käy tällä tyylillä hius kauttaaltaan läpi.

helpot kiharat

Osa 3.

5. Anna kiharan jäähtyä, jonka jälkeen aloita viimeistely suihkuttamalla hiukseen kauttaaltaan joustavaa hiuskiinnettä (Kevin.Murhpy Session.Spray Flex). Hiuslakka tipsi: Anna lakan myös laskeutua ja asettua ennen kuin käyt kiharat läpi harjalla tai sormin.

Helpot kiharat
Viimeistelyyn käytetty Kevin.Murphyn Session.Spray Flex -hiuskiinnettä

6. Käy hiukset läpi harjalla, tai sormiasi käyttäen. Parhaan lopputuloksen saat harvapiikkisellä kammalla tai leveällä lapioharjalla.

Helpot kiharat

Revolvit kiharruspuikko on saatavilla liikkeestämme tai verkkokaupastamme.

Kaikki tutorialissa käytety tuotteet löydät liikkeestämme tai verkkokuapastamme.
Klikkaamalla alla olevia tuotteita pääset suoraan verkkokaupan tuotteeseen.

Kevin.Murphy Session Flex Spray – Hiuskiinne

Kevin.Murphy Hair resort spray – Suolasuihke

Kevin.Murphy Antigravity spray – muotoilusuihke (sis. lämpösuojan)

Revolvit kiharruspuikko

Testaa kuinka onnistuit ja jaa Instagramissa omat kiharavinkkisi tägäämällä meidät @handmadebykraftory . Jaamme tägättyjä tuotoksia omassa somekanavassamme. <3