Ketä me olemme, mikä on Kraftory?

Vihdoin saimme uusitut sivumme auki. Ei siis jotain huonoa, ettei jotain hyvääkin: nyt kun vallitseva pandemia tilanne on hiljentänyt töitämme liiketyöskentelyssä, olemme ehtineet keskittää ajatuksiamme verkkoon, jossa meillä on mahdollisuus palvella teitä lisää. Palataan siihen vielä jutussa myöhempänä.

Kraftory on vuoden 2020 alussa auennut uusi kaunedenalan liike Tampereen keskustassa, joka sai loppujen lopuksi alkunsa nopealla sykäyksellä. Ajatus oli muhinut pidemmän aikaa, kuitenkin jonkin sortin uskallus puuttui ja aina minulla oli hyvä paikka työskennellä silloisessa työpaikassani.

Syksyllä 2019, eräänä sunnuntai päivänä löysin itseni taas märehtimässä uskallustani. Silloin päätin, että nyt joko tai: unohdan koko jutun enkä palaa asiaa murehtimaan (ikinä) tai sitten teen asian eteen jotain – syteen tai saveen. 

Oikean oloinen liiketila löytyi yllättävän nopeasti. Vuokraehdotus oli laitettava nopeasti sisään, sillä oli epäilys, että tilasta voisi olla muukin kiinnostunut. Ehdotuksemme hyväksyttiin ja siinä meillä oli liiketila vailla remonttia, kalusteita ja ennen kaikkea nimeä! Kaikki tämä taisi tapahtua kahden viikon sisällä.

Uuden yrityksen kulut alkoivat juoksemaan lähes samantein, joten kaikki pitäisi tapahtua nopeasti. Meillä oli siis joulukuu aikaa saada koko paletti kuntoon. Tehokas ja yksinkertainen priorisointi auttoi stressin hallinassa: tehdään ihan ensin ne asiat mitä tarvitaan perus asiakastyön tekemiseen. Sen jälkeen kaikki muut. 

Mistä nimi Kraftory?

Nimi olisi kiva. Ja jos sellaista ei ole valmiina, niin voin vain kertoa miten vaikeaa sitä on keksiä!! 

Varsinkin, kun se pitäisi saada rekisteriin hakuun, heti. Ensimmäisen nimiehdotuksen yhteydessä järjestelmä kertoi ilmoittavansa vastauksensa viimeistään kahden kuukauden sisällä. Ja kuukauden päästä liike pitäisi jo olla auki. Joten sisään laitettiin vielä varmuuden vuoksi toinenkin nimiehdotus ja toivottiin, että jompikumpi menee läpi. Molemmat meni.

Nimessä haluttiin tuoda esiin käsityötä (craft). Vaikka emme suoranaisesti tuota materiaalia tai esineitä on työmme kuitenkin täysin yhden ihmisen käsin tekemää työtä ja yhden ihmisen käyttämä, kokonaisvaltaisen ajankäytön tulos. Tahdoimme nimen kautta tuoda ja ylläpitää käsityön ja käsillä tekemisen työn arvostusta. Samalla myös vaalia laatua ja ylpeyttä siitä mitä teemme.

Kraftory kampaamo tampere
kuva: Jose Ahonen

Ketä me sit ollaan.

Suurin osa meistä on parturi-kampaajia, kaksi meikkaajaa ja toukokuussa joukkoomme liittyy vielä Brow Stylisti, joka tekee mm. kulmien laminointeja ja microbladingiä. Meistä enemmän infoa löydät somen puolelta, jossa jokainen on tehnyt pienen esittelyn itsestään.

Palveluihimme kuuluu:

  • Hiustenleikkaukset
  • Värjäykset
  • Kihartamiskäsittelyt
  • Kampaukset
  • Hiushoidot
  • Pidennykset (teippi- ja ompelutekniikka)
  • Meikit
  • Kulmien laminointi
  • Microblading

Mitä palveluja lisäsimme nettiin?

Blogista löysimme itsellemme oikean kanavan, jossa pääsemme selkeämmin kertomaan omista palveluista, tuotteistamme ja ajankohtaisista aiheista työmme äärellä. 

Somen puolella tila on marginaalista ja on mukava kun erityyliset postaukset ovat eri paikoissa. Näin lukijallakin on mahdollisuus valita päivän tilanteeseen, mistä haluaa kuulumisia milloinkin seurata. 

Lisäksi saimme verkkokaupan auki. Joten nyt tuotteitamme saa myös kotiin suoraan. Tai sinulla on lempituote, jota suosittelisit mielellään ystävällekin, mutta hän asuukin eri paikkakunnalla eikä ole tietoa mistä hän sitä helposti saisi. On meillä nyt tarjota sinulle ja läheisillesi tähänkin apu. 

Lisäksi verkkokauppamme kautta saa ostettua lahjakortteja, jotka voimme lähettää tarvittaessa suoraan lahjan saajalle.

Mikäli sinulla tulee jotain alaamme liittyviä kysymyksiä tai aiheita joista haluaisit saada lisää tietoa, voi meille vinkata blogijutun aiheita sähköpostilla info@kraftory.fi.

Kiitos kun luit ensimmäisen postauksemme! 

Näihin ja uusiin aiheisiin,

Lauri

Edit: päivitetty verkkokaupan osoite 20.8.-20

%d bloggaajaa tykkää tästä: